Storm

Här sitter man inne och njuter av värmen. Utanför fönstret blåser det något otroligt. Var precis ute på balkongen och plockade in alla pinaler som kan tänkas blåsa iväg. Hoppas att inte utemöblerna blåser iväg men de har inte fyttat sig ännu så antar att de är "säkra".
Imorgon är det dags igen att gå upp och ta sig till skolan och ska gå ut med vagn och allt så hoppas att det inte blåser lika mycket imorgon. 
Vi som skull eut och foto på morgonen också. Känns ju inte som att det är det bästa kanske.
Det får lösa sig helt enkelt.

Mindre än 2 veckor

Nu är det mindre än två veckor kvar till vi ska åka upp till norrtälje. Om 14 dagar har jag varit på Första besöket och förhoppningsvis fått stämpel i rumpan, och en operationstid i Januari som utlovat
Är så taggad. Synd bara att jag vill hålla det hemligt för bekanta så att jag inte har speciellt många att dela detta med.

Boken.

Bild: Adlibris.se
Idag fick jag hem boken som jag väntat på.
och jag ångrar verkligen inte att jag la pengar på den. 
Väldigt mycket nyttig och bra information, Recept och tips.
Efter Gastric ByPass-operationen av Marie Odin

Här börjar det.

Ja då fick jag samtalet idag om att jag får åka upp till Norrtälje. Det har gått så fort sen jag ringde den 7/11 och bad om att de skulle skynda på lite. En lång historia kort. Personalen på Kirurgmottagningen i Landskrona frågade om jag ville Åka iväg för hon fick skicka 5 stycken till Norrtälje. Jag tackade ja och nu är betalningsförbindelsen färdig och de har ringt och sagt jag är välkommen den 8 December.
Jag ska inte säga att jag inte är rädd för det är jag.
Men man måste ju våga chansa. i den här takten smo varit så kommer jag inte kunna leka med min son när han är 10!
Såhär har det gått till/ska det bli: (fler datum kan tillkomma)

November 2010 - Remiss skickas från Överiktsmottagninen i Lund.
7/11 - Jag ringer och vill ta del av vårdgarantin. (Remissen ska skickas till Norrtälje)
17/11 - Remissen är mottagen i Norrtälje och Betalningsförbindelsen är färdig.
8/12 - Möte med kirurg och inbokad till dietistgruppen.
Januari 2012 - OPERATION
-l-
När jag fick nog.
1 September 2011 började jag den sista bantningen. Vägde då 120,1 kg och kände att fy vad jag har blivit stor. Var ska det sluta någonstans? Började äta viktväktarmat igen och drog ner på portionerna och måltiderna rejält. tappade exakt 5 kilo precis som alla andra gånger jag försökt att gå ner i vikt. 115,5 kg men sen började jag öka igen. Idag väger jag 116,9 och pendlar kraftigt mellan 116-118 kg.
-l-
Sen gick det snabbt.
Jag ringde dem den 7 november och hade då stått i kö 1 år. Sen gick det fort. När hon sa att jag kunde fåm min remiss skickad började jag gråta. och har sen dess inte fått ventilera mig. Nästan ingen som vet om vad som väntar mig. Mina föräldrar, Svärföräldrarna och några fåtal andra. Men ingen jag verkligen kunnat sitta ner och prata med.
-l-
Den här bloggen tänkte jag använda som en ventil. Kunna släppa lite på trycket.
Mycket om operationen och allt som har med den att göra men även annat som jag känner att jag vill dela med mig av. Om mitt liv och det jag sysslar med. De som hittar hit får gärna stanna och läsa. Lämna feedback eller bara önska mig lycka till.
Tack på förhand.

RSS 2.0